JABIL 3Próba – Úszás

Túl az úszáson, már a futásra koncentrálva

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub június 17-én, vasárnap rendezte meg az idei  JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat második eseményét, melyen az úszás kapott főszerepet. A két távot kétszáznál többen teljesítették. Június 31-án jöhet a záró-próba, a Jabil 1/3 Maraton utcai futóverseny keretében.

 

Érdekesség, hogy bár a hivatalos regisztráció csak 6:45 órakor kezdődött a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája előtt, akadtak páran, akik már 6:30-kor a helyszínre érkeztek, hogy az első futamokba kapjanak besorolást. 9 óráig folyamatosan érkeztek a regisztrálók, valamivel több, mint kétszázan. Jó néhány család egy kellemes délelőtti, ebéd előtti programként iktatta be az úszópróbát.

IMG_0244A 400 méteres kispróba teljesítéséért 3, míg az 1000 méteres nagypróbáért 6 pont járt a próba füzetbe.

Mindenki, aki leúszta a maga által választott távot, emblémázott szilikon úszósapkát kapott ajándékba a szervezőktől.

 

Továbbá kisorsoltak a helyszínen a Jabil dolgozók és a lakosság között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, melyet Murvai János, illetve Hajdú Panna vihetett haza. A 2-2 db egyedileg emblémázott tornazsák gazdája Fazekas Gábor, Tamási László, valamint Szilvási Péter és Papp Júlia lett. A JABIL dolgozóinak 5 db meglepetés ajándékát Varga Lajos, Bóta József, Dobó Adorján, Luc Aila és Varró Csilla vehette át.

 

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3Próba 3., utolsó fordulójára, a június 30-i, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyre  is díjmentesen nevezhetnek. A zárópróbán, melyet egy, az eddiginél futóbarátibb 3,5 km-es körpályán hívnak életre, egyéniben három távon (3,5 km, 7 km, 14 km) és két féle váltóban (4×3,5 km, 2x 7 km) gyűjtögethetik tovább pontjaikat a sportbarátok. A Lehmann Tibor vezette házigazdák céges váltó kategóriát is meghirdettek. Újításként valamennyi célba érkező egyedi befutóérmet kap ajándékba.

 

A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet  begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén.

 

A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló WELLNESS hétvége, félpanziós ellátással.

 

További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub,  Tel: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, web: www.tiszatriatlon.hu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.