Gálán díjazott tiszaújvárosi triatlonosok

A 30 esztendős Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) január 11-én, szombaton rendezte meg hagyományos díjátadó Gáláját Budapesten, ahol a Tiszaújvárosi Triatlon Klub is szép számú küldöttséggel volt érdekelt. 

    Az Eötvös Lóránt Tudomány Egyetem Gömbaulájában – az eddigieknek megfelelően – több kategóriában értékelték és jutalmazták meg a sportág kiemelkedő képviselőit.

  A Tiszaújvárosi Triatlon Klub az összesített egyesületi pontversenyben a 2. helyet, az utánpótlás szinten és az elit kategóriában egyaránt a 3. pozíciót érdemelte ki.
„Az Év triatlonisa” címet az U23-as korcsoportban Putnóczki Dorka és Lehmann Csongor vehette át. I. osztályú minősítést szerzett az elit korcsoportos sportolók közül Putnóczki Dorka, Lehmann Csongor, Lehmann Bence és Sinkó-Uribe Aurél. „Aranyjelvényes” szintet ért el az ifjúsági és junior korcsoportban Bóna Kinga, Kovács Anna, Tóth Anna, Sinkó-Uribe Ábel és Vágási Zoltán, a serdülőknél Berencsi Lili és Lehmann Sára, a gyermek korosztályban pedig Bán Lilla és Hajdú Panna.

A 2019-es ifjúsági triatlon ranglista győztese a lányoknál Bóna Kinga lett, míg Bálint Lóránt a Hawaii Triatlon Kupán az 55-59 évesek között végzett az első helyen.
   Tiszaújvárosi szempontból szintén örvendetes, hogy 2019 legsikeresebb, legszínvonalasabb hazai versenyének a Tisza Triatlont választották meg.

    A tiszaújvárosi sportolók mellett ott volt a rendezvényen Lehmann Tibor elnök-vezetőedző, az MTSZ szakmai alelnöke, valamint az edzői stáb tagjai: Fodor Ágnes, Balogh Bence és Filep Csaba is.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.