Közeledik az idei JABIL 3 Próba rajtja

 

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub  – folytatva a sokéves hagyományokat – idén is megrendezi a  nagy népszerűségnek örvendő JABIL 3Próba szabadidősport-esemény­sorozatát, melynek első állomásán, május 13-án a kerékpározásé lesz a főszerep.

Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőséget jelentő május 13-án, vasárnap megrendezendő kerékpározás versenyközpontja a JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolója (Huszár Andor u. 1) . A próba napján a helyszínen 7.30–09.45 között a regisztrációs irodán lehet térítésmentesen a próbára jelentkezni, ahol át lehet venni a pontgyűjtő füzeteket.

A 15 km-es kispróba (60 perc, 3 pont) és a 40 km-es nagypróba (180 perc, 6 pont) útvonalát a Kesznyéten felé vezető országúton jelölik ki. A rajt 10.00-kor lesz. 10.15-től az óvodások, kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendeznek.

Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi, emblémázott kerékpáros zoknit és kerékpáros kulacsot kap ajándékba a Lehmann Tibor vezette szervezőktől! A próbát teljesítő JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozói között, és azok között is, akik nem a versenynek nevet adó cégnél dolgoznak, kisorsolnak a helyszínen 1-1 darab Trekking kerékpárt, 2-2 darab kerékpáros sisakot, továbbá a JABIL dolgozóinak 5 darab meglepetés-ajándékot.

A kerékpáros próbázókat a házigazdák 11.30-tól gulyáspartival várják.

A folytatás

A folytatást jelentő úszó-próba június 17-én, vasárnap lesz a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodájában, ahol 400 m (20 perc, 3 pont) és 1000 m (40 perc, 6 pont) teljesítése vár a sportemberekre. A futáspróba ideje június 30., szombat, helye a Tiszaújváros Önkormányzata és a Phőnix Hotel közötti útszakasz. A kispróba 3,5 km (30 perc, 3 pont), a közepes próba 7 km, (60 perc, 4 pont), míg a nagypróba 14 km (120 perc, 6 pont).

Az idei sorozat utolsó felvonásán, a harmadik próba után a 12 pontot , vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat  sorsolnak ki. A legalább 15 pontot begyűjtők között két fődíj – egy a Jabil-os dolgozó és egy az összes többi résztvevő közül – talál gazdára.  A fődíj 2 személyre szóló Wellness-hétvége, félpanziós ellátással.

További információ

További információ kérhető: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, telefon: 49/540-094 és  30-645-2746 web: www.tiszatriatlon.hu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.