Az úszás is „kipipálva”, jöhet a futás

jabilÚszással folytatódott június 11-én, vasárnap, Tiszaújvárosban az  JABIL 3próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat. A Sportcentrum medencéjében 212 pontvadász teljesítette a 400, vagy az 1000 méteres távot. Befejezés júliusban, a futópróbával.

A rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub tagjai korán reggeltől várták a próbázókat a Sportcentrum uszodája előtt kijelölt versenyirodában, ahol díjmentesen lehetett regisztrálni a kis-, vagy a nagypróbára. A jelentkezők, akik Tiszaújvároson kívül Budapestről, Debrecenből, Miskolcról, Mezőkövesdről, Nyíregyházáról érkeztek, 8 órától kezdhették meg a 3 pontot érő 400, illetve a 6 pontos 1000 méter teljesítését.  A hosszak számolásában az utánpótlás-nevelő bázisként is az elitben jegyzett házigazda egyesület sportolói – köztük több válogatott kerettag – működött közre. A partot érést követően mindenki örömmel vette át a teljesítésért járó egyedi emblémázott törülközőt. A Jabil dolgozók és a lakosság között kisorsolt 1-1 darab  fürdőköpenyt Mitterpach Tibor és Bodnár Lászlóné vihette haza. A 2-2 darab hátizsák Balogh Emese Edit, Szigeti Judit, illetve, Haraszin Liza és Fodor Petronella tulajdonába került. A JABIL dolgozók közül Dobi Adorjánnak, Varró Csillának, Luts Istvánnak, Czirkus Pálnak és Cseppely Dávidnak sportos meglepetés ajándékcsomaggal „kedveskedett” Fortuna.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3próba 3., utolsó fordulóján, a július 15-i, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyen  is díjmentesen nevezhetnek majd az alábbi távokra:

kispróba 3,5 km – váltó, egyéni 30 perc/fő, 2 óra/csapat 3 pont
közepes próba       7 km – váltó, egyéni 60 perc/fő, 2 óra/csapat 4 pont
nagypróba 14 km – egyéni 2  óra 6 pont

 

A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet  begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén.

A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló WELLNESS hétvége, félpanziós ellátással.

További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub,  Tel: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, web:  www.tiszatriatlon.hu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.