Keszthely Triatlon – tiszaújvárosiakkal

Molnár-Keszthely-sprint táv

Bajnoki-bronz Keszthelyről

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub sportolói múlt hétvégén az 575 Keszthely Triatlon elnevezésű kétnapos nemzetközi viadalon gyarapították tovább eredménysorukat. Hankó Dávid középtávon magyar bajnoki bronzérmet nyert, Molnár Sára pedig elsőként érkezett célba a sprint távon.

Az 1900 méter úszásból, 90 km kerékpározásból és 21 km futásból álló szombati középtávú futamban mezőnyében Andreas Raelert személyében világsztárt is üdvözölhettek a jelenlevők.  A németek kiválósága, aki az athéni olimpián 6. volt, majd a középtávú világbajnokságon és a hosszú távú vb-n is ezüstérmeket érdemelt ki, valamint nyert ironman Európa-bajnokságot is, igazolta klasszisát és magabiztosan nyerte meg a versenyt. Hankó Dávid, a tiszaújvárosiak többszörös középtávú magyar bajnoka abszolútban az előkelő 7. pozíciót harcolta ki, ami a magyar bajnoki értékelésben ezúttal a harmadik helyet jelentette számára.

Hankó Dávid-Keszthely

A vasárnapi sprint távú (750 méter úszás, 20 km kerékpározás, 5 km futás) futam női abszolút értékelésében Molnár Sára szerezte meg az elsőséget, míg férfi abszolútban Balogh Bence hatodik lett. A szenior 2-es korcsoportban érdekelt Fróna Judit és Bán Csaba egyaránt ötödikként zárt, csakúgy, mint a szenior 3-as korcsoportban érdekelt Vígh Sándor László

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.