2018-ban Magyarország legjobb klubja!

Itthon a legjobb a Tiszaújvárosi Triatlon Klub

 

Hazánk 2018. évi sportági összetett egyesületi pontversenyét a Tiszaújvárosi Triatlon Klub nyerte meg. A díjat és számos egyéni elismerést november 17-én, Budapesten, a Magyar Triatlon Szövetség gáláján vehették át az arra érdemesek.

 

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub az utánpótlás kategóriában a 2. helyen végzett, a Debreceni SC-DSI mögött. Az elit pontversenyt a három olimpikont is soraiban tudó Budaörsi TK nyerte meg, a tiszaújvárosiak előtt. Az összetett egyesületi pontverseny elsőségéhez az amatőrök  által a 94 egyesület között kiharcolt 17. helyre is nagy szükség volt.

 

A klub négy tagja – Lehmann Csongor (junior triatlon), Putnóczki Dorka (junior triatlon), Mátyus Lili (junior duatlon), Hankó Dávid (felnőtt középtáv) – vehette át az „Év sportolója” díjat.

IMG_1777

A tiszaújvárosi utánpótlás korú sportolók közül kilencen érdemelték ki az „Aranyjelvényes” minősítést, míg heten I. osztályú szintet teljesítettek. Az utánpótlás ranglistákon öten álltak dobogón, Bóna Kinga és Sinkó-Uribe Ábel megnyerte az ifjúsági triatlon kategóriát. Az amatőr és szenior ranglistákon szintén öten végeztek az első háromban, Balogh Bence és Bálint Lóránt megnyerte korosztályát.

 

 

  • Az elnökség nevében gratulálok mindenkinek, köszönjük az edzők munkáját, a szülők segítségét! – fogalmazott Lehmann Tibor, a Tiszaújvárosi Triatlon Klub elnök-vezetőedzője. – Köszönjük a támogatást Tiszaújvárosnak, a MOL Petrolkémia Zrt.-nek, a Magyar TriatlonSzövetségnek és minden támogatónknak!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.