Vasárnap bringával rajtol a JABIL 3Próba

VASÁRNAP BRINGÁVAL RAJTOL A JABIL 3 PRÓBAcsik

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub – folytatva az eddigi hagyományokat,  2017-ben is megrendezi a JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozatát, mely május 14-én,  kerékpározással rajtol, majd júnisban az úszás, júliusban pedig a futás következik.

A szervezők az egészséges életmód, a rendszeres sportolás népszerűsítése mellett, az egyes próbák teljesítését követően egyedi ajándékokkal is kedveskednek a résztvevőknek.

Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőség a május 14-én, vasárnap megrendezendő kerékpározás, melynek versenyközpontja a  JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolója. A próba napján, a helyszínen 7:30 – 09:45 között a regisztrációs irodán lehet térítésmentesen a próbára jelentkezni, ahol át lehet venni a pontgyűjtő füzeteket.

A 15 km-es kispróba (60 perc, 3 pont) és a 38 km-es nagypróba (180 perc, 6 pont) útvonalát a Kesznyéten felé vezető országúton jelölik ki.  A rajt 10 órakor lesz. 10.15-től az óvodások, kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendeznek.

Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi emblémázott kerékpáros sapkát  kap ajándékba. A próbát teljesítő JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozói és a lakosság között külön-külön, kisorsolnak a helyszínen 1-1 db Trekking kerékpárt, 2-2 db kerékpáros sisakot, továbbá a JABIL dolgozóinak 5 db meglepetés ajándékot.

A kerékpáros próbázókat a házigazdák 11:30-tól  gulyás-partival várják.

A folytatást jelentő úszás próba június 11-én, vasárnap lesz a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodájában, ahol 400 m (20 perc, 3 pont) és 1000 m (40 perc, 6 pont) teljesítése vár a sportemberekre.A futás próba ideje július 15., szombat, helye  Tiszaújváros központja. A kispróba 3,5 km (30 perc, 3 pont), a közepes próba 7 km, (60 perc, 4 pont), míg a nagypróba 14 km (120 perc, 6 pont).

A sorozat végén megtartandó sorsoláson – az értékes sportfelszerelések mellett – a fődíjak, két db, 2 éjszakás welness hétvége is gazdára találnak.

 

További információ:

www.tiszatriatlon.hu

Tiszaújvárosi Triatlon Klub Tel: 49/540-094,

e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu .

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.